Bel: 0512-472100 of mail: info@bbbv.nl

Over ons

Brouwer & Brouwer is een VCA* gecertificeerd grondverzetbedrijf met als hoofdactiviteit het verhuren van grondverzetmachines.

Hoofdzakelijk doen wij dit met goed opgeleide en gemotiveerde machinisten. Verhuren zonder machinist is echter ook een mogelijkheid. Het machinepark bestaat uit: rupskranen, mobiele kranen, midi kranen, mini kranen, laadschoppen (shovels), trekkers met dumpers, auto met dieplader, trilwals. Maar ook meer specifieke machines zoals: rupsdumpers, grondzeef, machines voor het profileren van zand en menggranulaat (levelers en grader). Tevens kunt u bij Brouwer & Brouwer zowel stalen rijplaten als kunststof rijplaten huren. 

Sinds 1952 is Brouwer een vertrouwde naam in het noorden van Nederland.
Inmiddels is de derde generatie Brouwer aan het roer. Wij mogen daarom trots zijn dat ons familiebedrijf al jaren een begrip is qua betrouwbaarheid en stabiliteit.

Wij werken met goed gekwalificeerd en ervaren personeel. Personeel dat altijd een stapje extra zet zodat alle klanten de kwaliteit krijgen die ze verwachten. Wij werken met een jong materieelpark waardoor er weinig storing is en door de nieuwste techniek en motoren weinig uitstoot. Wij werken met moderne apparatuur waardoor we efficiënt kunnen werken

Wij werken met elkaar aan de aarde en proberen deze ook leefbaar te houden voor de komende generaties.

In de totale groep staan een 100-tal mensen en een dito aantal machines voor u klaar.

Onze doelstelling

Wij streven naar 100% klanttevredenheid. U vindt dit terug in onze aanpak en ons klantcontact.

Tevreden personeel

U merkt dit aan onze werknemers. Niet beroerd een stapje extra te doen. Gedreven en met plezier in het werk maken zij de klus voor u af.

Tevreden klanten

Dit is ons visitekaartje. Wij komen niet voor niets al generaties lang bij dezelfde klanten over de vloer.

Comments are closed.

 • Brouwer & Brouwer BV

  Brouwer & Brouwer is een VCA* gecertificeerd grondverzetbedrijf met als hoofdactiviteit het verhuren van grondverzetmachines.

   

 • Bezoek ook onze andere sites:

   

   

   

 • ONS ADRES

  Adres

   Grote Hornstweg 10 B, 9261 VW Eastermar

  Telefoon

   0512-472100

  E-mail

   info@bbbv.nl

 • Volg ons op Facebook

Website door: VEENSTRA